Behandelingen

De specialisten van tandtechnische praktijk J.M.W. de Jong zijn vakkundig en professioneel . Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en staan tevens in voor goede nazorg.

U kunt voor verschillende behandelingen bij ons terecht. Op deze pagina vindt u precies in welke behandelingen wij gespecialiseerd zijn en wat iedere  behandeling precies inhoudt.

Ook kunt u een afspraak bij ons maken voor een vrijblijvend advies.

Behandelingen

 • Volledige prothese
  Een volledig perfect passend kunstgebit van hoge kwaliteit, geheel afgestemd op uw wensen.
 • Partiële prothese
  Wij vervaardigen partiële kunststofprothesen (vaak als noodvoorziening) en partiële frameprothesen, indien u een aantal tanden of kiezen mist.
 • Implantaten
  Als uw kunstgebit los zit, kunt u bij ons terecht voor implantaten die ervoor zorgen dat uw prothese goed blijft zitten. Een implantoloog zal de implantaten daadwerkelijk plaatsen.
 • Immediaatprothese
  Wij vervaardigen immediaatprothesen die gemaakt worden vóór het trekken van de tanden en/of kiezen. U kunt deze prothese dan meenemen naar uw tandarts. Deze prothese voorkomt dat u zonder tanden hoeft rond te lopen.
 • Rebasen
  Mocht uw vrij nieuwe kunstgebit los beginnen te zitten, dan kunnen wij door middel van een rebase een nieuwe voering aanbrengen aan de binnenkant van uw prothese. Hierdoor sluit uw kunstgebit weer perfect aan.
 • Reparaties
  Voor allerlei reparaties aan uw kunstgebit kunt u bij ons terecht. De meeste reparaties zijn binnen een uur gedaan.