Tandartsen

Tandtechnisch laboratorium J.M.W. de Jong biedt ook mogelijkheden voor tandartsen. Wij kunnen u en uw patiënt ondersteunen op het gebied van tandtechniek. U kunt ervoor kiezen om een complete behandeling of een deel van de behandeling bij ons onder te brengen. Uiteraard zullen wij u op de hoogte houden van de vorderingen en blijft u nauw betrokken.

Wij ontvangen uw patiënt graag in ons eigen laboratorium op de Langegracht waar onze specialisten verschillende prothesen, implantaten, splinten, gebitsbeschermers, bleeklepels en framewerk voor uw patiënt vervaardigen. U bent verzekerd van hoge kwaliteit en snelle levering.

Voor meer informatie over onze diensten voor tandartsen kunt u uiteraard contact met ons opnemen

Diensten

 • Prothesewerk
  Indien gewenst kunnen wij een perfect passende complete of gedeeltelijke prothese voor uw patiënt vervaardigen. U blijft uiteraard nauw bij de behandeling betrokken.
 • Implantaten
  Wij kunnen implantaten vervaardigen die ervoor zorgen dat een kunstgebit perfect blijft zitten. Dit gebeurt in samenwerking met een implantoloog, die het implantaat daadwerkelijk zal plaatsen.
 • Framewerk
  Ook vervaardigen wij frameprothesen die perfect passen en van hoge kwaliteit zijn.
 • Splinten
  Indien u dit wenst kunnen wij voor uw patiënt een splint vervaardigen die ervoor zorgt dat de kaakgewrichten ontlast worden doordat de kaken in een bepaalde stand gedwongen worden.
 • Gebitsbeschermers
  Tevens kunnen wij voor uw patiënt een perfect passende kunststof gebitsbeschermer vervaardigen, die het gebit kan beschermen bij bijvoorbeeld risicovolle sporten.
 • Bleeklepels
  Tot slot kunnen wij ook bleeklepels voor uw patiënt vervaardigen. Door deze perfect passende transparante gebitshoes blijft bleekgel goed op zijn plek zitten.